tala fou

fuafuaga1
fuafuaga2

Tulaga uta faavaomalo:

1. Ua si'itia le si'itia o tau o uta o uta e auina atu i fafo

E le gata i lea o le mautu o tau o uta o uta a Saina, o tau o le tele o auala e pei o Amerika i Saute, Amerika ma Europa ua siitia i le 5 taimi pe oo foi i le 10 taimi.O se container e 40-futu le maualuga i nisi o uafu i Europa ua siitia mai le tusa ma le US$2,000 i tausaga ua mavae i le sili atu i le US$10,000.

2. E tele auala ua pa ma ua leai ni pusa

O le mea moni, e tusa lava pe iai sau tupe, e le mafai ona e tusi se avanoa pe maua se atigipusa avanoa.O atigi pusa gaogao o loʻo faʻaaogaina mo le auina atu i fafo o Saina o loʻo i ai i se tulaga o le matua le lava, ma o loʻo i ai le tele o paʻu ma le le lava o container, lea e mafua ai ona tusi avanoa i le 3-4 vaiaso muamua i le averesi.

Ua lava le va'a, ae le lava pusa mo le utaina.

3. Sa matua pa'ū le tau o tiute

Ona o le toatele o tagata faigaluega uafu i fafo ua aafia i le pale fou, ua matua faaitiitia ai le lelei o a latou galuega.I le vaitaimi lava e tasi, na pa'ū i le 29.5%, ma o le averesi o le tuai o vaʻa koneteina o le lalolagi na oʻo atu i le silia ma le 5 aso.

Faatasi ai ma i latou, o le auala i luga o le Pasefika (Saina-US) e sili ona afaina, faatasi ai ma le maualalo o tiute i taimi e naʻo le 26.4%.E tatau ona fa'atali va'a mo le fa'amauina mo le 1-2 vaiaso, ma e tele va'a ma koneteina o lo'o pa'ulia i le nofoaga.

fuafuaga3
fuafuaga4

Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd.ose kamupani fa'apitoa i le fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa e feso'ota'i ma vaila'au.Talu mai lona faʻavaeina, o loʻo taulaʻi le kamupani i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma faʻatau atu o vailaʻau eseese.O oloa autu i le taimi nei e aofia ai: faʻaopoopoga sima, mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi sima, mea faʻapipiʻi slurry vai koale, vali ma lolomi fesoasoani, vailaʻau faʻamaʻi, ma isi.

I lalo o le aafiaga o le tulaga fou o uta faava o malo, tatou kamupaniShandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd.ua faia fuafuaga nei ina ia mautinoa e le faatuai le gaosiga, fesootai ma uta uta ma tagata faatau i se taimi talafeagai, ma faʻaauau pea le faʻafouina o logistics ina ia mautinoa e le afaina ai le faʻaogaina o tagata faʻatau.

1. Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd,Faʻatulaga le faʻatonuga ma konekarate i le taimi e malamalama ai i le alualu i luma o le faʻatonuga . Siaki poloaiga ma konekarate o loʻo aʻafia nei, fai faʻamaumauga i le taimi, ma malamalama atoatoa i le alualu i luma o poloaiga taʻitasi.

2.Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd , fa'atau mea mata ma mea fa'aoga

3.  Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd,Faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma tagata faʻatau ma faʻailoa le tulaga

O la matou kamupaniShandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd , tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga e leai se totogi ma auaunaga faʻapitoa.O matou o se kamupani Saina faʻamaonia e le SGS.O se 'au fa'apolofesa e fa'afoeina au fa'atonuga ma tu'uina atu auaunaga maualuga pe a mae'a fa'atau ma lagolago fa'apitoa.Faafetai mo lou auai.

fuafuaga5

Taimi meli: Oke-08-2021