banderolë4
pankarta-1
pankarta-2

Çfarë bëjmë ne?

Shandong Jufu Chemical Technology Co, Ltd. është një kompani profesionale e dedikuar për prodhimin dhe eksportimin e produkteve kimike të ndërtimit.Jufu ka qenë i fokusuar në kërkimin, prodhimin dhe shitjet e produkteve të ndryshme kimike që nga themelimi.Filluar me përzierjet e betonit, produktet tona kryesore përfshijnë: Lignosulfonat natriumi, Lignosulfonat Kalciumi, Naftalin sulfonat formaldehid natriumi, Superplastifikues polikarboksilate dhe glukonat natriumi, i cili është përdorur gjerësisht si reduktues uji betoni, plastifikues dhe ngadalësues.

shikoni më shumë
Na kontaktoni për më shumë detaje

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju.

KËRKESË TANI
 • Jufu ruan gjithmonë standardet më të larta të etikës dhe sjelljes së biznesit, respekton menaxhimin e integritetit;Ofroni vazhdimisht klientëve shërbime të kujdesshme dhe krijoni vlerë për klientët.

  vizion

  Jufu ruan gjithmonë standardet më të larta të etikës dhe sjelljes së biznesit, respekton menaxhimin e integritetit;Ofroni vazhdimisht klientëve shërbime të kujdesshme dhe krijoni vlerë për klientët.

 • Jufu ka qenë gjithmonë e përkushtuar ndaj kontrollit të cilësisë së produktit;gjithmonë në kërkim të rritjes së efikasitetit dhe efikasitetit të sistemeve tona të menaxhimit të cilësisë.

  cilësisë

  Jufu ka qenë gjithmonë e përkushtuar ndaj kontrollit të cilësisë së produktit;gjithmonë në kërkim të rritjes së efikasitetit dhe efikasitetit të sistemeve tona të menaxhimit të cilësisë.

 • Jufu kujdeset gjithmonë për mjedisin duke u ofruar klientëve informacion të gjerë për trajtimin dhe përdorimin e sigurt të kimikateve tona.

  mjedisi

  Jufu kujdeset gjithmonë për mjedisin duke u ofruar klientëve informacion të gjerë për trajtimin dhe përdorimin e sigurt të kimikateve tona.

KLIENTËT TANË