tentang Kami

Shandong JUFU kimiawi téhnologi CO., LTD.

Shandong Jufu Kimia Téhnologi Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional dedicated ka manufaktur & exporting produk kimia konstruksi. Jufu geus fokus kana panalungtikan, produksi, jeung jualan rupa-rupa produk bahan kimia saprak ngadegna. Dimimitian ku admixtures beton, produk utama urang kaasup: Natrium Lignosulfonate, Kalsium Lignosulfonate, Natrium naphthalene sulfonate formaldehida, polycarboxylate Superplasticizer na natrium gluconate, anu geus loba dipaké salaku reducers cai beton, plasticizers na retarders.

produk

aplikasi

klien urang

  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang