banner4
banners-1
banners-2

Naon anu urang laksanakeun?

Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profésional khusus pikeun manufaktur & ngekspor produk kimia konstruksi.Jufu geus fokus kana panalungtikan, produksi, jeung jualan rupa-rupa produk kimia saprak ngadegna.Dimimitian ku admixtures beton, produk utama urang ngawengku: Natrium Lignosulfonate, Kalsium Lignosulfonate, Natrium Naphthalene sulfonate formaldehida, polycarboxylate Superplasticizer na natrium gluconate, nu geus loba dipaké salaku reducers cai beton, plasticizers na retarders.

nempo leuwih
Contact us pikeun leuwih rinci

Nurutkeun kabutuhan Anjeun, ngaropéa pikeun anjeun.

INQUIY AYEUNA
  • Jufu always maintain the highest standards of business ethics and conduct, adhere to integrity management; Continuously provide customers with considerate services and create value for customers.

    visi

    Jufu salawasna ngajaga standar pangluhurna etika bisnis jeung kalakuan, taat ka manajemén integritas;Terus nyayogikeun palanggan jasa anu merhatikeun sareng nyiptakeun nilai pikeun konsumén.

  • Jufu has always been committed to product quality control;  always in pursuit of increased efficiency and efficacy of our quality management systems.

    kualitas

    Jufu geus salawasna geus komitmen ka kontrol kualitas produk;salawasna ngudag kanaékan efisiensi sareng efficacy sistem manajemen kualitas urang.

  • Jufu always cares about the environment by providing customers extensive information for safely handling and using our chemicals.

    lingkungan

    Jufu salawasna paduli ngeunaan lingkungan ku nyadiakeun konsumén informasi éksténsif pikeun nanganan aman tur ngagunakeun bahan kimia urang.

KLIEN KAMI