банер4
банери-1
банери-2

Што ќе правиме?

Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. е професионална компанија посветена на производство и извоз на градежни хемиски производи.Jufu е фокусиран на истражување, производство и продажба на различни хемиски производи од основањето.Започна со бетонски примеси, нашите главни производи вклучуваат: натриум лигносулфонат, калциум лигносулфонат, натриум нафталан сулфонат формалдехид, поликарбоксилат суперпластификатор и натриум глуконат, кој е широко користен како редуктор на вода за бетон, пластификатор и забавувач.

Гледај Повеќе
Контактирајте не за повеќе детали

Според вашите потреби, приспособете за вас.

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
 • Jufu секогаш ги одржува највисоките стандарди за деловна етика и однесување, се придржува до управувањето со интегритетот;Постојано давајте им на клиентите внимателни услуги и создавајте вредност за клиентите.

  визија

  Jufu секогаш ги одржува највисоките стандарди за деловна етика и однесување, се придржува до управувањето со интегритетот;Постојано давајте им на клиентите внимателни услуги и создавајте вредност за клиентите.

 • Jufu отсекогаш бил посветен на контрола на квалитетот на производите;секогаш во потрага по зголемена ефикасност и ефикасност на нашите системи за управување со квалитет.

  квалитет

  Jufu отсекогаш бил посветен на контрола на квалитетот на производите;секогаш во потрага по зголемена ефикасност и ефикасност на нашите системи за управување со квалитет.

 • Jufu секогаш се грижи за животната средина обезбедувајќи им на клиентите опширни информации за безбедно ракување и користење на нашите хемикалии.

  животната средина

  Jufu секогаш се грижи за животната средина обезбедувајќи им на клиентите опширни информации за безбедно ракување и користење на нашите хемикалии.

НАШИ КЛИЕНТИ