Центар за корисници

tit_ico_grey

КЛИЕНТ

Од основањето, повеќе од сто претпријатија дојдоа во нашата фабрика за посети на локацијата.Нашите клиенти се шират низ цела Канада, Германија, Перу, Сингапур, Индија, Тајланд, Израел, ОАЕ, Саудиска Арабија, Нигерија, итн. Важните причини што ги привлекуваат клиентите да ги посетат се производите и услугите со супериорен квалитет, признатата квалификација и репутација на компанијата , широки изгледи за развој на индустријата.Во наредните денови, Jufu People добредојде на повеќе деловни партнери да дојдат и да разговараат за соработката.

клиент01
клиент02
клиент03