Qendra e Klientit

tit_iko_gri

KLIENTI

Që nga themelimi, mbi njëqind ndërmarrje kanë ardhur në fabrikën tonë për vizita në terren.Klientët tanë të shpërndarë në të gjithë Kanadanë, Gjermaninë, Perunë, Singaporin, Indinë, Tajlandën, Izraelin, Emiratet e Bashkuara Arabe, Arabinë Saudite, Nigerinë, etj. Arsyet e rëndësishme që tërheqin klientët për të bërë një vizitë janë produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë, kualifikimi dhe reputacioni i njohur i kompanisë , perspektiva të gjera të zhvillimit të industrisë.Në ditët në vijim, Jufu People mirëpresin më shumë partnerë biznesi që të vijnë dhe të diskutojnë bashkëpunimin.

klient01
klient02
klient03