Produktet

 • Dipsersant MF-B

  Dipsersant MF-B

  Dispersant MF është pluhur kafe, lehtësisht i tretshëm në ujë, i lehtë për t'u thithur lagështi, i padjegshëm, ka shpërhapje të shkëlqyer dhe stabilitet termik, jopërshkueshmëri dhe shkumëzim, rezistencë ndaj acidit, alkalit, ujit të fortë dhe kripërave inorganike, dhe është rezistent ndaj pambuku dhe liri dhe fibra të tjera.Nuk ka afinitet;afiniteti për proteinat dhe fibrat poliamide;mund të përdoret njëkohësisht me surfaktantë anionikë dhe jojonikë, por nuk mund të përzihet me ngjyra ose surfaktantë kationikë;dispersant MF është një surfaktant anionik.

  mf分散剂 (3)

 • China NNO Disperant Powder CAS 36290-04-7 Agjent ndihmës lëkure Fabrika e shpërndarjes së aditivëve të çimentos

  China NNO Disperant Powder CAS 36290-04-7 Agjent ndihmës lëkure Fabrika e shpërndarjes së aditivëve të çimentos

  Dispersant NNO është një substancë organike me një formulë kimike të C11H9NaO4S.Është lehtësisht i tretshëm në ujë të çdo fortësie.Ka difuzibilitet të shkëlqyeshëm dhe veti mbrojtëse koloidale, por nuk ka aktivitet sipërfaqësor si depërtues dhe shkumës.Ka afinitet për proteinat dhe fibrat poliamide.Fibrat si kërpi nuk kanë afinitet.

  jo (20)

 • Disperant (NNO)

  Disperant (NNO)

  Dispersant NNO është një surfaktant anionik, emri kimik është kondensimi formaldehid naftalen sulfonat, pluhur i verdhë kafe, i tretshëm në ujë, rezistent ndaj acidit dhe alkalit, ujit të fortë dhe kripërave inorganike, me shpërndarje të shkëlqyer dhe mbrojtje të vetive koloidale, pa përshkueshmëri dhe shkumë. afinitet për proteinat dhe fibrat poliamide, nuk ka afinitet për fibra të tilla si pambuku dhe liri.

 • Disperant (NNO-A)

  Disperant (NNO-A)

  Dispersant NNO-A është një surfaktant anionik, përbërja kimike është kondensat naftalensulfonat formaldehid, pluhur kafe, anion, lehtësisht i tretshëm në ujë, rezistent ndaj acidit, alkalit, nxehtësisë, ujit të fortë dhe kripës inorganike;ka difuzibilitet të shkëlqyeshëm dhe performancë mbrojtëse koloidale, por nuk ka aktivitet sipërfaqësor si shkumëzimi osmotik, dhe afinitet për proteinat dhe fibrat poliamide, por nuk ka afinitet për fibra të tilla si pambuku dhe liri.

 • Disperant (NNO-B)

  Disperant (NNO-B)

  Kripë natriumi e kondensatit formaldehid sulfonat naftaleni (Dipsersant NNO/ Difuzues NNO) (Sinonime: acid 2-naftalensulfonik/ kripë natriumi formaldehid, polimer i acidit 2-naftalensulfonik me kripë natriumi formaldehid)

 • Disperant (NNO-C)

  Disperant (NNO-C)

  Kripë natriumi e kondensatit formaldehid sulfonat naftaleni (Dipsersant NNO/ Difuzues NNO) (Sinonime: acid 2-naftalensulfonik/ kripë natriumi formaldehid, polimer i acidit 2-naftalensulfonik me kripë natriumi formaldehid)

 • Dipsersant MF-A

  Dipsersant MF-A

  Dispersant MF është një surfaktant anionik, pluhur kafe e errët, lehtësisht i tretshëm në ujë, i lehtë për t'u thithur lagështi, jo i djegshëm, ka difuzibilitet të shkëlqyer dhe stabilitet termik, jo-përshkueshmëri dhe shkumëzim, rezistencë ndaj acidit dhe alkalit, ujit të fortë dhe kripërave inorganike. Nuk ka afinitet për pambuk, liri dhe fibra të tjera;afiniteti për proteinat dhe fibrat poliamide;mund të përdoret me surfaktantë anionikë dhe jojonikë, por nuk mund të përzihet me ngjyra ose surfaktantë kationikë.

 • Disperant MF-C

  Disperant MF-C

  Kondensat formaldehid sulfonat metilnaftalen (Dipsersant MF) Mund të tretet lehtësisht në ujë.Rezistent ndaj acidit, akalit dhe ujit të fortë me fuqi të shkëlqyeshme shpërndarëse.

 • Disperant (MF)

  Disperant (MF)

  Dispersant MF është një surfaktant anionik, pluhur kafe e errët, i tretshëm në ujë, i lehtë për t'u thithur lagështi, jo i ndezshëm, me dispersant të shkëlqyer dhe stabilitet termik, pa përshkueshmëri dhe shkumëzim, rezistent ndaj acidit dhe alkalit, ujit të fortë dhe kripërave inorganike, pa afinitet për fibra të tilla si pambuk dhe liri;kanë afinitet për proteinat dhe fibrat poliamide;mund të përdoret së bashku me surfaktantët anionikë dhe jojonikë, por jo në kombinim me ngjyra ose surfaktantë kationikë.