Produktet

Lignosulfonat natriumi (SF-1)

Përshkrim i shkurtër:

Lignosulfonati i natriumit është një surfaktant anionik që është një ekstrakt i procesit të tulëzimit dhe prodhohet nga reaksioni i modifikimit të përqendruar dhe tharja me spërkatje.Ky produkt është pluhur i verdhë kafe me rrjedhje të lirë, i tretshëm në ujë, stabilitet i vetive kimike, ruajtje afatgjatë e mbyllur pa dekompozim.


 • Modeli:
 • Formula Kimike:
 • Nr CAS:
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Lignosulfonat natriumi (SF-1)

  Prezantimi

  Lignosulfonati i natriumit është një surfaktant anionik që është një ekstrakt i procesit të tulëzimit dhe prodhohet nga reaksioni i modifikimit të përqendruar dhe tharja me spërkatje.Ky produkt është pluhur i verdhë kafe me rrjedhje të lirë, i tretshëm në ujë, stabilitet i vetive kimike, ruajtje afatgjatë e mbyllur pa dekompozim.

  Treguesit

  Lignosulfonat natriumi SF-1

  Pamja e jashtme

  Pluhur kafe e verdhë

  Përmbajtja e ngurtë

  ≥93%

  Lagështia

  ≤5,0%

  Të pazgjidhshëm në ujë

  ≤2,0%

  Vlera PH

  9-10

  Aplikacion

  1. Përzierja e betonit: Mund të përdoret si një agjent për reduktimin e ujit dhe i aplikueshëm për projekte të tilla si kanali, rezervuarët, aeroportet, autostradat dhe kështu me radhë.Mund të përdoret gjithashtu si agjent për tërheqjen e ajrit, ngadalësues, agjent i forcës së hershme, agjent kundër ngrirjes etj.Mund të përmirësojë punueshmërinë e betonit dhe të përmirësojë cilësinë e projektit.Mund të pengojë humbjen e rënies kur përdoret në zierje dhe zakonisht përzihet me superplastifikues.

  2. Mbushës i pesticideve të lagura dhe dispersant i emulsifikuar;ngjitës për granulimin e plehrave dhe granulimin e ushqimit

  3. Aditiv i llumit të ujit të qymyrit

  4. Një shpërndarës, një ngjitës dhe një agjent për reduktimin dhe përforcimin e ujit për materialet zjarrduruese dhe produktet qeramike dhe përmirëson shkallën e produktit të përfunduar me 70 deri në 90 përqind.

  5. Një agjent mbyllës uji për gjeologjinë, fushat e naftës, muret e konsoliduara të puseve dhe shfrytëzimin e naftës.

  6. Një heqës peshore dhe një stabilizues i cilësisë së ujit qarkullues në kaldaja.

  7. Agjentët për parandalimin dhe fiksimin e rërës.

  8. Përdoret për elektrik dhe elektrolizë, dhe mund të sigurojë që veshjet të jenë uniforme dhe të mos kenë modele të ngjashme me pemët.

  9. Një mjet ndihmës për rrezitje në industrinë e lëkurës.

  10. Agjent flotues për përgatitjen e mineralit dhe ngjitës për shkrirjen e pluhurit mineral.

  11. Agjent pleh azotik me çlirim të ngadaltë me veprim të gjatë, një aditiv i modifikuar për plehra komplekse me çlirim të ngadaltë me efikasitet të lartë

  12. Një mbushës dhe një dispersant për ngjyrat vat dhe ngjyrat disperse, një hollues për ngjyrat acide etj.

  13. Agjentët katodalë kundër tkurrjes së baterive të ruajtjes së acidit plumb dhe baterive të ruajtjes alkaline, dhe mund të përmirësojnë shkarkimin urgjent në temperaturë të ulët dhe jetëgjatësinë e baterive.

  14. Një aditiv për ushqimin, ai mund të përmirësojë preferencën ushqimore të kafshëve dhe shpendëve, forcën e grurit, të zvogëlojë sasinë e mikropluhurit të ushqimit, të zvogëlojë shkallën e kthimit dhe të zvogëlojë kostot.

  Paketa dhe ruajtja:

  Paketimi: Qese plastike 25 kg me astar PP.Paketa alternative mund të jetë e disponueshme sipas kërkesës.

  Ruajtja: Koha e ruajtjes është 2 vjet nëse ruhet në vend të freskët dhe të tharë.Testi duhet të bëhet pas skadimit.

  3
  5
  6
  4

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni