banner4
banners-1
banners-2

Apa sing kita lakoni?

Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing darmabakti kanggo manufaktur & ngekspor produk kimia konstruksi.Jufu wis fokus ing riset, produksi, lan dodolan macem-macem produk kimia wiwit ngadeg.Diwiwiti karo campuran beton, produk utama kita kalebu: Sodium Lignosulfonate, Calcium Lignosulfonate, Sodium Naphthalene sulfonate formaldehyde, polycarboxylate Superplasticizer lan sodium gluconate, sing wis akeh digunakake minangka pengurang banyu beton, plasticizer lan retarder.

ndeleng liyane
Hubungi kita kanggo rincian liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan.

INQUIRY SAIKI
  • Jufu always maintain the highest standards of business ethics and conduct, adhere to integrity management; Continuously provide customers with considerate services and create value for customers.

    sesanti

    Jufu tansah njaga standar etika lan tumindak bisnis sing paling dhuwur, netepi manajemen integritas;Terus nyedhiyakake layanan sing nimbang lan nggawe nilai kanggo pelanggan.

  • Jufu has always been committed to product quality control;  always in pursuit of increased efficiency and efficacy of our quality management systems.

    kualitas

    Jufu tansah setya kontrol kualitas produk;tansah ngupaya ningkatake efisiensi lan efektifitas sistem manajemen kualitas.

  • Jufu always cares about the environment by providing customers extensive information for safely handling and using our chemicals.

    lingkungan

    Jufu tansah peduli babagan lingkungan kanthi menehi informasi ekstensif kanggo para pelanggan supaya bisa nangani lan nggunakake bahan kimia kanthi aman.

KLIEN KITA