babagan awake dhewe

Shandong JUFU kimia TECHNOLOGY CO., LTD.

Shandong Jufu Teknologi Kimia Co., Ltd. perusahaan profesional darmabakti kanggo Manufaktur & ngekspor produk kimia construction. Jufu wis fokus ing riset, produksi, lan dodolan macem-macem produk kimia wiwit panyiapan. Wiwit karo Admixtures konkrit, produk utama kita kalebu: Sodium Lignosulfonate, Calcium Lignosulfonate, Sodium Naphthalene sulfonate formaldehida, polycarboxylate Superplasticizer lan sodium gluconate, kang wis digunakake digunakake minangka reducers banyu konkrit, plasticizer lan Retarders.

produk

APLIKASI

kita klien

  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita
  • partner kita