nyheter

Innleggsdato: 7. mars 2022

bilde1

I løpet av de siste årene har byggebransjen opplevd en enorm vekst og utvikling.Dette har nødvendiggjort utviklingen av moderne tilsetningsstoffer og tilsetningsstoffer.Tilsetningsstoffer og tilsetningsstoffer for betong er kjemiske stoffer tilsatt betong for å forbedre dens fysiske og kjemiske egenskaper.Disse komponentene representerer et bredt spekter av produkter med varierende kjemiske egenskaper.

Hovedforskjellen mellom tilsetningsstoffer og tilsetningsstoffer er stadiene der stoffene tilsettes betong eller sement.Tilsetningsstoffer tilsettes i sementfremstillingsprosessen, mens tilsetning av tilsetninger gjøres ved fremstilling av betongblandinger.

Hva er tilsetningsstoffer?

Tilsetningsstoffer tilsettes sement under produksjon for å forbedre egenskapene.Vanligvis inkluderer råvarene som er involvert i sementproduksjon alumina, kalk, jernoksid og silika.Etter blanding varmes materialene opp til ca. 1500 ℃ for å la sementen oppnå sine endelige kjemiske egenskaper.

bilde2

Hva er tilsetningsstoffer?

Tilsetninger for betong kan være av to typer, organiske og uorganiske forbindelser.Multifunksjonelle tilsetningsstoffer er de som modifiserer mer enn én fysisk eller kjemisk egenskap til betongblandingen.Det er et bredt utvalg av tilsetningsstoffer tilgjengelig for å modifisere ulike aspekter av betong.Blandinger kan klassifiseres i:

Vannreduserende tilsetningsstoffer

Dette er forbindelser som fungerer som myknere, som reduserer vanninnholdet i en betongblanding med så mye som 5 % uten å endre konsistensen.Vannreduserende tilsetningsstoffer er typisk polysykliske derivater eller fosfater.Når de tilsettes, øker disse tilsetningene trykkfastheten til en betongblanding ved å gjøre den mer plastisk.Denne typen blanding brukes ofte med gulv- og veibetong.

High Range Water Reducers

Dette er supermyknere, for det meste polymerbetongtilsetninger som reduserer vanninnholdet med så mye som 40 %.Med disse blandingene reduseres porøsiteten til blandingen, og forbedrer derfor dens styrke og holdbarhet.Disse tilsetningene brukes vanligvis til selvkomprimerende og sprøytet betong.

Akselererende blandinger

mediaminimage3

Betong tar vanligvis tid å endre fra plast til herdet tilstand.Polyetylenglykoler, klorider, nitrater og metallfluorider brukes vanligvis til å lage slike blandinger.Disse stoffene kan tilsettes en betongblanding for å forkorte tiden det tar å binde og herde.

Luftbærende tilsetningsstoffer

Disse tilsetningene brukes til å lage luftmedførte betongblandinger.De muliggjør inkorporering av luftbobler i betongblandingen og forbedrer dermed egenskaper som holdbarhet og styrke ved å endre fryse-tine av sementen.

Retarderende tilsetningsstoffer

I motsetning til akselererende tilsetninger som forkorter binding og herding, øker retarderende tilsetninger tiden betongen tar å stivne.Slike blandinger endrer ikke vann-sementforholdet, men bruker metalloksider og sukker for å fysisk hindre bindingsprosessen.

Betongtilsetningsstoffer og tilsetningsstoffer er for tiden den beste produktkategorien av byggkjemikalier.Hos Jufu Chemtech samarbeider vi med lokale og multinasjonale blandingsselskaper for å sikre at kundene våre får de beste produktene for byggeaktiviteter.Besøk nettstedet vårt for å se og kjøpe de mest effektive og pålitelige betongtilsetningene og betongtilsetningene globalt.(https://www.jufuchemtech.com/)

mediaminimage4


Innleggstid: Mar-07-2022