nyheter

Post dato:3,apr,2023

Kjemiske tilsetningsstoffer for kullvannsslurry inkluderer faktisk dispergeringsmidler, stabilisatorer, skumdempere og korrosjonsinhibitorer, men refererer generelt til dispergeringsmidler og stabilisatorer.Natriumlignosulfonater et av tilsetningsstoffene for kullvannsslurry.

2

 

Søknaden fordeler vednatriumlignosulfonattilsetningsstoffer i kullvann er som følger:

1. Natriumlignosulfonat har bedre dispersjonseffekt enn magnesiumlignosulfonat og lignamin, og den tilberedte kullvannsoppslemmingen har bedre flyt.Doseringen av lignin i kullvannsslurryen er mellom 1 % – 1,5 % (i henhold til totalvekten av kullvannsslurryen), slik at kullvannsslurryen med en konsentrasjon på 65 % kan tilberedes og når standarden for høy konsentrasjon kullvannslurry.

2. Natriumlignosulfonatkan nå 50% av dispergeringsmiddelkapasiteten til naftalensystemet, så naftalensystemet trenger 0,5%.Med tanke på prisen er den mer kostnadseffektiv å brukenatriumlignosulfonatsom dispergeringsmiddel for kullvannslurry.

3. Fordelen med kullvannsslurry laget av dispergeringsmiddel er at den har god stabilitet og vil ikke produsere hard nedbør på 3 dager, men kullvannsslurryen laget av naftalendispergeringsmiddel vil produsere hard nedbør på 3 dager.

4. Natriumlignosulfonatdispergeringsmiddel kan også brukes i kombinasjon med naftalen eller alifatisk dispergeringsmiddel.Det passende forholdet mellom lignin og naftalendispergeringsmiddel er 4:1, og det passende forholdet mellom lignin og alifatisk dispergeringsmiddel er 3:1.Den spesifikke bruksmengden vil bli bestemt i henhold til den spesifikke kulltypen og tidskravene.

5. Dispersjonseffekten av lignindispergeringsmiddel er relatert til kvaliteten på kull.Jo høyere grad av kullmetamorfose, jo høyere varme av kull, jo bedre spredningseffekt.Jo lavere brennverdi på kull, jo mer gjørme, humussyre og andre urenheter, jo dårligere er spredningseffekten.

Natriumlignosulfonat


Innleggstid: Apr-03-2023