nyheter

Post dato:5,jun,2023

 

I vår sosiale produksjon er bruk av kjemikalier uunnværlig, ogdispergeringsmiddelsbrukes i mange bransjer, inkludert i fargestoffer.

Dedispergeringsmiddelhar utmerket slipeeffektivitet, solubilisering og dispergerbarhet;Den kan brukes som endispergeringsmiddelfor tekstiltrykk og farging, papirfremstilling, galvaniseringsadditiver, vannløselige belegg, pigmentdispergeringsmidler, vannbehandlingsmidler, kjønrøkdispergeringsmidler, etc.

Dispergeringsmidlerbrukes hovedsakelig i industrien for farging av karfargeopphengsputer, leukosyrefarging og farging av disperse og løselige karfarger.Den kan også brukes til å farge silke/ull-vevde stoffer for å forhindre farging på silken.Dispergeringsmidler brukes hovedsakelig i fargestoffindustrien somdispergeringsmidleri dispersjon og lake produksjon, stabilitet av gummi lotion, og tanning hjelpemidler for lær.I trykkeri- og fargingsindustrien brukes de hovedsakelig til farging av opphengsputer for vatfarge, leukosyrefarging, dispergering og oppløselig karfarging osv. Den kan også brukes til farging av silke/ullvevde stoffer for å hindre farging på silken.Fargestoffindustrien brukes hovedsakelig som endispergeringsmiddelog diffusjonshjelp ved produksjon av innsjøer.

nyheter

 

Pisk det rå fargestoffet med vann.Blanddispergeringsmiddel og hjelpemiddel sammen og tilsett dem til den opprinnelige fargestoffslurryen, og mal dem i en kvern.Observer spredningen og partikkelfinheten til matevæsken ved hjelp av et elektronmikroskop.Inntil kravene er oppfylt.

Ta ut matevæsken for natriumfiltrering.Natriumet filtreres for å danne blekkmassen.

Tilsett løsemiddel (eller co-solvent) og stabilisator i henhold til ønsket fargestoffkonsentrasjon (styrke).Juster samtidig viskositeten, overflatespenningen og pH-verdien.Filtrer igjen for å danne blekkskriver.

Det kan gjøre to ublandbare faser (som olje og vann) blandbare med hverandre og danne en jevn dispersjon eller emulsjon, og dermed endre den opprinnelige fysiske tilstanden.

Faktisk,dispergeringsmidlerhar ikke bare disse brede bruksområdene i fargestoffindustrien, men har også mange bruksområder i andre bransjer, noe som gjør at vi kan utnytte disse produktene bedre og skape bekvemmelighet for kundene.


Innleggstid: Jun-05-2023