nyheder

Postdato:3,jul,2023

Hydroxypropylmethylcellulose(hpmc)anvendes generelt i spartelpulver med en viskositet på 100000, mens mørtel har relativt høje krav til viskositet og bør vælges med en viskositet på 150000 for bedre anvendelse.Den vigtigste funktion afhydroxypropylmethylcelluloseer at tilbageholde vand, efterfulgt af fortykkelse.I spartelpulver er det derfor også muligt, så længe vandretentionen er nået og viskositeten er lavere.Generelt gælder det, at jo højere viskositet, desto bedre er vandretentionen.Men når viskositeten overstiger 100.000, er virkningen af ​​viskositeten på vandretentionen ikke signifikant.

nyheder 5

Jufu byggematerialekvalitetHydroxypropylmethylcelluloseUdmærket ved viskositet er det generelt opdelt i følgende typer:

1. Lav viskositet: 400 viskositet cellulose, hovedsagelig brugt til selvnivellerende mørtel.Lav viskositet, god flydeevne, og efter tilsætning vil den kontrollere overfladevandsretentionen.Blødningen er ikke tydelig, krympningen er lille, og revnedannelsen er reduceret.Det kan også modstå sedimentering, forbedre flydeevne og pumpbarhed.
2. Medium til lav viskositet: 20000 til 50000 viskositet cellulose, hovedsagelig brugt til gipsprodukter og fugefyldstoffer.Lav viskositet, god vandretention, god bearbejdelighed og lav vandtilsætning,
3. Medium viskositet: 75000-100000 viskositet cellulose, hovedsageligt brugt til indvendig og udvendig vægspartel.Moderat viskositet, god vandretention og god konstruktionsafdækning.
4. Høj viskositet: 150000 til 200000 yuan, hovedsagelig brugt til polystyrenpartikelisoleringsmørtelpulvermateriale, forglasset mikroperleisoleringsmørtel med høj viskositet og vandretention.Mørtlen er ikke let at falde af og hænge, ​​hvilket forbedrer konstruktionen.
Generelt gælder det, at jo højere viskositet, desto bedre er vandretentionen.Derfor vælger mange kunder at bruge medium viskositet cellulose (75000-100000) i stedet for medium lav viskositet cellulose (20000-50000) for at reducere mængden af ​​tilsætnings- og kontrolomkostninger.
Viskositeten afHPMCer omvendt proportional med temperaturen, med andre ord stiger viskositeten med et fald i temperaturen.Produktets viskositet betyder, at dets 2% opløsning har en temperatur på 20 grader Celsius, og testresultaterne er nøjagtige.
Ved specifikke applikationer skal man være opmærksom på områder med store temperaturforskelle mellem sommer og vinter, og det anbefales kraftigt at bruge lavere viskositet om vinteren.Ellers, hvis viskositeten er lav, vil viskositeten af ​​cellulose stige, og ridserne bliver kraftige.


Indlægstid: Jul-03-2023