tala fou

Matafaioi1

Sui fa'asalalau NNOo se ituaiga o mea e galue i luga o le anionic, o le foliga mai o le paʻu enaena enaena, e faigofie ona solu i soʻo se vai maaa, 1% vaifofo pH tau o le 7 ~ 9, leai se faʻaogaina ma foamability.Sui fa'asalalau NNOo lo'o i ai le fa'asalalauga lelei ma le puipuiga o le colloid, tete'e o mea'ai, tete'e alkali, vai malo ma le fa'asalaina o masima inorganic.E mafai ona faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi anionic ma non-ionic i totonu o le taele tutusa, ae le o faʻaopoopoga cationic.

NNO dispersante sili ona talafeagai mo VAT vali.E mafai ona faʻaaogaina e pei o le faʻasalalauina o vali faʻasalalau ma VAT vali, faʻapea foʻi ma le faʻasalalauga faʻasalalau ma le faʻafefe o le vailaʻau mo le valiina o ie ma le vali.I le male, NLEAI faasalalauo lo'o taofia ai vaega lelei o le vali fa'asalalau i se tulaga fa'asalalau mautu i le vaifofo vali, lea e mafai ona fa'aleleia ai le fua fa'alanu ma solo vave o le fa'alanu fa'asalalau, ma maua ai le fa'alanu tutusa, ma fa'ato'ilaloina fa'aletonu o le eseesega o lanu, fa'ailoga suauu, fa'amama ma faʻapea foʻi i totonu ma fafo o le vulu paʻu, ma faʻaleleia le lelei o le vali.

Matafaioi2

O le solubility o disperse vali i le vai e matua maualalo, ma o le vali o loʻo i le tulaga o microparticle dispersion i le vali.O vali fa'asalalau microparticle o lo'o i ai le uiga e fa'aitiitia ai le pito i luga ma fa'afefe.O lenei tulaga e matua taua lava i le maualuga o le vevela.E ui lava o lo'o fa'afefiloi lanu fa'asalalau lautele ma le fa'asalalauina, e na'o le fa'afefeteina o le vai e mafai ona fa'asalalauina i totonu o le vai i le vevela o le potu, lea e leai se aoga o le fa'aputuina o lanu ie i le vevela maualuga.Aemaise lava i le faagasologa o le valiina o vulu, o le tuufaatasiga o le vali e mafua ai le tele o le le tutusa o le vali e pei o le suauu, o le faamama ma le eseesega o lanu i le va o totonu ma fafo.O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se sui faʻaleleia lelei e faʻaleleia ai le faʻasalalauina o vali ile vevela maualuga, ma leso'o fa'asalalau NNOei ai lenei meatotino, o lea o se aofaiga patino odispersant NNOe tatau ona fa'aopoopo i le valiina o le pulupulu vulu polyester cotton.

Matafaioi3

Tulaga lelei oNNO dispersanti le faiga o vali:

1.NNO dispersante mafai ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o le valiina o le filo polyester cotton, toniga ma le lanu atoa, ma faʻaleleia le fua o le teuina o vasega A.

2.NNO dispersante mafai ona faʻasaoina vailaʻau vali, faʻaitiitia le tau o le vali, ma e faʻamalosia i le puipuiga o le siosiomaga.

3.NNO dispersante mafai ona faʻaitiitia le faʻamalosi o nisi lanu maaleale i tulaga faʻagasologa ma faʻaitiitia le eseesega o le paʻu.

4. O le faagasologa e faigofie ma mafai, e le maualuga le manaʻomia o meafaigaluega, e le manaʻomia le faʻatauina o soʻo se meafaigaluega fou.


Taimi meli: Nov-09-2021