nyheder

Lignosulfonat, også kendt som sulfoneret lignin, er et biprodukt af sulfitpapirfremstilling af træmasse og kan bruges som betonvandreduktion, ildfast materiale, keramik osv. Det er fremstillet med udfældningsmidler såsom kalk, calciumchlorid og basisk blyacetat gennem fældnings-, separations- og tørringsprocesser.

Lignosulfonat
Lignosulfonat-2

JFNATRIUMLIGNOSULPHONAT PULVER

(Synonymer:Natriumlignosulfonat, Lignosulfonsyre Natriumsalt)

JF SODIUM LIGNOSULPHONATE POWDER er fremstillet af halm- og træblandingspulp-sortlud gennem filtrering, sulfonering, koncentrering og spraytørring, og er en pulverformig lavt luftindtaget hærdehæmmende og vandreducerende blanding, tilhører et anionisk overfladeaktivt stof, har absorption og dispersionseffekt på cementen, og kan forbedre betonens forskellige fysiske egenskaber.

Natriumlignosulfonater et anionisk overfladeaktivt middel, brun-gult pulver.Anvendes hovedsageligt til dispergering og fyldning af disperse farvestoffer og karfarvestoffer, med god dispergerbarhed, varmebestandighedsstabilitet og høj temperaturdispergerbarhed, god slibehjælpeeffekt, let farvning af fibre og lav reduktion af azofarvestoffer.

Lignosulfonat-3
Lignosulfonat-4
Lignosulfonat-5

Instruktioner:

1. Natriumlignosulfonatbruges hovedsageligt til at sprede og beholde farvestoffer.Det kan også bruges som fortyndingsmiddel til sure farvestoffer og pigmentdispergeringsmiddel.

2. Som en højeffektivitetbetonvandreduktion,den har bedre ydeevne endcalcium lignosulfonat, og er velegnet til stikledninger, dæmninger, reservoirer, lufthavne og motorveje.

3. Det bruges som en krympningshæmmer for katoden af ​​bly-syre-batterier og alkaliske batterier for at forbedre batteriets lavtemperatur-hurtige afladningskapacitet og levetid;brugt til galvanisering og elektrolyse kan gøre belægningen ensartet uden trælignende mønstre;som garvemiddel i pelsindustrien;kedler Anvendes som afkalkningsmiddel;bruges som et avanceret flotationsmiddel i metallurgisk minedrift.

4. Det bruges som et dispergeringsmiddel til kulvandsslam og kan bruges i kombination med andre dispergeringsmidler for effektivt at reducere omkostningerne.

Opbevaring: Det skal beskyttes mod fugt, regn og agglomeration.Hvis der er agglomeration, vil det ikke påvirke brugseffekten efter knusning eller opløsning;dette produkt er ugiftigt og harmløst og vil ikke forringes efter langtidsopbevaring.Det er et ikke-brændbart og eksplosivt farligt produkt.

Lignosulfonat-6
Lignosulfonat-7

"Kvalitet først, ærlighed, gensidig fordel og win-win" er vores filosofi, udøvelse af ekspertise, høj kvalitet og lav pris.Vores virksomhed har vundet stor velkomst fra købere over hele verden i Kinas natriumlignosulfonatproduktionsanlæg.Vi ser frem til at blive en af ​​dine mest pålidelige leverandører.Hvis du af en eller anden grund ikke er sikker på, hvilket produkt du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os, vi vil med glæde give dig forslag og hjælp.Velkommen nye og gamle kunder til at besøge vores virksomhed og forhandle Business.Vi leder altid efter flere og flere kunder for at skabe en strålende fremtid sammen.

Lignosulfonat-8
Lignosulfonat-9

Indlægstid: 17. august 2021