tala fou

Aso Fa'asalalau:10,Iul,2023

 

Fa'atomuaga oloa:

 

Gypsum o se mea faufale e fausia ai se numera tele o micropores i totonu o meafaitino pe a maeʻa le faʻamalosi.O le manava e maua mai i lona porosity ua avea ai le gypsum ma se sao taua tele i teuteuga i totonu o aso nei.O lenei galuega manava e mafai ona faʻatonutonuina le susū o le ola ma le siosiomaga faigaluega, fatuina se microclimate lelei.

tala fou

 

I oloa e fa'atatau i le gypsum, pe o le sima fa'ameamea, fa'atumu fa'atasi, putty, po'o le gypsum e fa'avaeina le tagata lava ia, o le cellulose ether e taua tele.O oloa cellulose ether talafeagai e le maaleale i le alkalinity o le gypsum ma e mafai ona vave sosolo i oloa gypsum eseese e aunoa ma le faʻapipiʻiina.E leai ni a latou aʻafiaga i luga o le porosity o oloa gypsum faʻamalosia, ma faʻamautinoa ai le faʻaogaina o le manava o oloa gypsum.E iai a latou a'afiaga fa'aletonu ae e le afaina ai le tuputupu a'e o tioata gypsum.Faatasi ai ma le pipii susu talafeagai, latou te faʻamautinoa le mafai ona faʻapipiʻiina o mea i le substrate, faʻaleleia atili le faʻatinoina o le fausiaina o oloa gypsum, Faʻafaigofie ona faʻasalalau e aunoa ma le pipii i meafaigaluega.

tala fou

 

Tulaga lelei o le fa'aogaina o lenei gypsum spray – gypsum plaster mama:

· Ta'e tetee

· Le mafai ona fai se vaega

· Lelei tumau

· Lelei Fa'aoga

· Faiga faufale lamolemole

· Lelei taofi vai

· Lelei mafolafola

· Maualuluga tau-lelei

 

I le taimi nei, o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le gypsum ua faʻasalaina - gypsum mama mama ua oʻo i tulaga maualuga o Europa.

E tusa ai ma lipoti, o le fufuluina o le gypsum - gypsum mama mama ua lauiloa o se mea faufale e sili ona lelei le faʻatinoina i totonu o galuega tetele e tolu ona o le maualalo o le kasa oona i le taimi o le gaosiga ma le faʻaogaina, 100% toe faʻaaogaina o mea faʻamama i fale, ma le tamaoaiga ma le tamaoaiga. manuia ole soifua maloloina.

Gypsum e tele mea lelei.E mafai ona suitulaga puipui i totonu e valiina i le sima, toetoe lava a le afaina i le vevela i fafo ma le malulu.O le a le tatalaina e le puipui ni pa'u po'o ni ta'e.I le itu lava e tasi o le puipui, o le aofaʻi o le gypsum faʻaaogaina o le afa o le sima, lea e mafai ona gafatia i se siosiomaga maualalo-carbon ma o loʻo ogatasi ma filosofia o loʻo ola ai tagata.


Taimi meli: Iul-10-2023